Gemensam aktivitetsdag för alla medlemsföreningar den 30 Maj!

Hej alla medlemsklubbar i Göteborgs Budo & Kampsportsförbund!

ANMÄL ER MEDVERKAN NU!

Som en del i en nystart för förbundet arrangerar vi nu en gemensam aktivititesdag för alla aktiva i distriktets klubbar. Syftet är att de olika klubbarnas medlemmar ska få lära känna varandra och de olika arter som finns inom distriktet. Vi tror att detta kan vara givande för alla aktiva och även ge en bra start för den utåtriktade kampanj för budo och kampsport som vi kommer att genomföra under början av hösten.
Upplägget är att vi söndagen den 30 maj har en heldag kl. 10.00-16.00 där varje klubb som är intresserad (och får plats!) har möjlighet att genomföra ett träningspass avsett för och anpassat till utövare av andra budo- och kampsporter. Lämpligt är att det förutom instruktören finns ett antal erfarna utövare på mattan för att träna med och hjälpa dem som vill prova på.
Är er klubb intresserad av att skicka en instruktör? Hör då av er till lars.henriksson@gbgbudo.se så snart som möjligt, dock senast den 7 maj.
Skriv även om ni vill hålla ert träningspass på matta eller golv. Efter det att vi fått in intresseanmälningarna lägger vi schemat som vi skickar ut till alla klubbar.
Vi ser gärna att så många arter och klubbar som möjligt deltar men antalet platser är begränsat så de som anmäler sig först får de platser som finns.
DETALJINFO
Tid: söndagen den 30 maj kl.10:00-16:00
(passen kommer att vara mellan 30 och 50 min beroende på antalet intresseanmälningar, detaljerat schema kommer i mitten av maj att läggas ut på hemsidan och skickas ut med e-post)
Plats: Heidhallen, Musikvägen 2. (Vid Järnbrottskolan, spårvagnshållplats Musikvägen)
Vem: alla medlemsklubbar i GBKF
Pris: gratis.
Det finns kaffe, dricka och smörgåsar på plats.
OBS! Alla är välkomna att träna, mingla och ta en kopp kaffe tillsammans i fiket. För själva träningen krävs ingen anmälan, bara om man vill hålla ett pass. Ta gärna med info om er klubb, vi har ett bord där man kan lägga information.
För frågor kontakta lars.henriksson@gbgbudo.se, dario.lopez-kasten@gbgbudo.se, pia.moberg@gbgbudo.se, linnea.skapdal@gbgbudo.se, rodolfo.goes@gbgbudo.se