”Adam Billger, det finns inte många av hans kaliber”

adam
Vi har fått mail av Jean Lycke ifrån Shindo Mölndal. Vi lyfter därför fram Adam Billger från deras förening lite extra. Jean skriver mycket fint om Adam och vi förstår att Shindo Mölndal är stolta över att ha en ”Adam” hos sig. Såhär skriver Jean Lycke:

”Han har på ett fantastiskt sätt varit med att bygga medlemmars kunskap och motivation under mina fyra år som medlem i klubben inom grenen för sport-jujutsu. Hans drivkraft och glädje för kampsport är enorm, och den delar han med sig av varje träningspass vecka ut och vecka in, år efter år. Han tränar både barn och vuxna är samtidigt en mycket bra förebild.

Adam är en kille som alltid är mån om andra och hans omtanke är stor. Han tävlar själv i SM och lägger ner mycket tid för att förbättra sina egna resultat, men aldrig kompromissar han med sin ledarroll inom klubben. Adam coachar också andra personer på ett föredömligt sätt till fina framgångar så väl som placeringar och mental coachning. Han är helt enkelt en fantastiskt duktig ledare som bör uppmärksammas. Det finns inte många av hans kaliber.”

Underbart att läsa, stort lycka till i framtiden med allt du tar dig för Adam önskar SB&K Distrikt Väst. Vill ni läsa mer om Shindo Mölndal så hittar ni deras hemsida här.