Aikidoföreningen Riai Aikido Dojo

Pia Moberg och Carl Stenmark vid bokreleasen av Happy Aikido - Inspiration och Motivation

Carl Stenmark och Pia Moberg vid bokreleasen av Happy Aikido – Inspiration och Motivation

 

Aikidoföreningen Riai Aikido Dojo bildades 2003 och har idag ca 150 medlemmar varav drygt hälften är barn och ungdomar i åldern 5-15 år. Föreningen växer stadigt och visionen om att vara en familjedojo där hela familjen kan träna är numera uppfylld och något som man fortsätter att vårda.

Sedan hösten 2010 har Riai Aikido en egen dojo på Raketgatan 9 på Guldheden i Göteborg.  Med stöd från kommunen och Västsvenska Idrottsförbundet genomförde föreningen omfattande renovering av lokalerna och i februari 2011 var så dags för det första träningspasset i den nya, fräscha och ljusa, dojon.

Det var såklart i den egna dojon som releasefesten för boken Happy Aikido – Inspiration och Motivation hölls. Boken, med tillhörande dvd, är sprungen ur ett omfattande Idrottslyftsprojekt som Riai Aikido genomfört tillsammans med Aikido Dojo Liljeholmen i Stockholm.
Bokreleasen var välbesökt av stora som små och mycket uppskattad av alla närvarande. Boken i sig är en guldgruva (dessutom med text både på svenska och engelska) och väl användbar även för andra idrotter än just Aikido.
SB&K Distrikt Väst tackar ödmjukast för det signerade exemplar kansliet fick!

Är du intresserad av boken med tillhörande dvd? Hör av dig till kansli@kampsportvast.se så förmedlar vi kontakt till Riai Aikido Dojo och huvudinstruktör, samt författare av boken, Pia Moberg.