Besök på MMA Varberg

MMA Varberg är en växande förening som erbjuder en mängd kampsporter som submission wrestling (SW), brasiliansk jiu-jitsu (BJJ) och mixed martial arts (MMA).

Mattias Degermo och Fredrik Persson är två av klubbens eldsjälar som jobbar hårt för att föreningen ska fortsätta växa och öka sitt medlemsantal; sedan förra hösten har antalet medlemmar nästan fördubblats. Klubben rymmer allt från nybörjare till aktivt tävlande.

För andra året i rad anordnar föreningen ett BJJ-läger. Utövare från alla föreningar är välkomna till utomhusträning under två sommardagar. Träningen sker i duktiga gästtränares regi, och i år är det Janni Larssons och Mats Nilssons tur att leda. Fjolårets läger blev ett par härliga dagar med sol för utövare från olika delar av Sverige samt Danmark. Målsättningen är att lägret ska vara en samlingsplats för utövare från olika föreningar där man kan träffas för umgänge och träningsutbyte. Responsen från förra sommarens deltagare var mycket positiv och förväntningen är att lägret kommer att växa sig ännu större i år.

Tack för att vi fick komma på besök och även delta på en mycket lärorik och kul träning!

För mer information om eventet: https://www.facebook.com/events/103348880062752/

Varberg MMA