Framgång på Kampsportsgalan

I helgen höll Svenska Budo & Kampsportsförbundet andra upplagan av Kampsportsgalan. Flera medlemmar från distriktet var nominerade och totalt var det 11 st nomineringar inom distrikt väst.

Pia Moberg Ria aikido (årets ledare)
Elina Nilsson, Fighter Muay Thai (årets kampsportare, årets förebild och årets mästarinna)
Madeleine Vall, Halmstad Muay Thai (folkets pris)
Benny Botegård, Halmstad Muay Thai (årets ledare)
Mikael Knutsson, Gladius MMA (årets mästare)
August Wallén, Gladius MMA (årets ledare)
Fighter Muay Thai (årets klubb)
Gladius MMA (årets klubb)
Halmstad Muay Thai (årets klubb)

4 av de 10 priserna landade i Västsverige 2011.

Årets klubb: Gladius MMA
En klubb som satsar på bredd såväl som elitverksamhet och som varit ytterst framgångsrika under det gångna året. Gladius MMA var nominerade till priset även förra året och efter 2010 års fortsatta framgångar var det ingen större tvekan om vilken klubb som skulle plocka hem det priset.

Årets förebild & mästarinna: Elina Nilsson
En kampsportare och personlighet tillika sportslighetsprofil som inspirerar många. Kanske kan Nilsson få fler tjejer i kampsportsvärlden att på allvar satsa på sin sport. Nilsson är en mer än kompetent fighter i såväl MMA som thaiboxning och visar gång på gång prov på stor sportslighet och hjärta och kan med gott samvete titulera sig Årets förebild.

Årets ledare: August Wallén
August ”Mr MMA” Wallén har under sina år i kampsportens värld bidragit till större framgångar och fler förutsättningar för kamsportare i Sverige än de flesta förstår. Efter ett decennium som ledare för MMA:s framväxt och etablering i Sverige, har nu Wallén lagt ordförandeklubban för SMMAF på hyllan. Att Wallén utöver detta intensiva idrottspolitiska arbete mycket framgångsrikt driver klubb, förbund och coachar och uppfostrar ett flertal av Sveriges absolut främsta kampsportare OCH dessutom själv lyckats etablera en egen idrottslig karriär som MMA-proffs är svårt att få ihop och mäkta imponerande.

Läs mer om galan på www.budo.se