Invigningen av Riai Aikidos nya Dojo!

Tisdagen den 5: april fick jag äran att delta på invigningen av Riai Aikidos nya Dojo. Väl där välkomnas jag med öppna armar och får en rundtur i den mycket fräscha lokalen. Det vimlar av barn och energinivån är hög. Det bjuds på snittar och champagne i köket. Pia Moberg och Jan Bratt, båda grundare och huvudinstruktörer hälsar med stora leende oss varmt välkomna.


Jan Bratt berättar om föreningens verksamhet

Dags för tal. Först ut är Göran Johannisson, ordförande i Brf Norra Guldheden, som stolt berättar om hur föreningen tagit över lokalen och nu bidrar med en positiv verksamhet i område. Sedan kommer Per Åke Wilhemsson, Vice Ordförande för Aikidoförbundet upp och önskar lycka till.

Efter talen bjuds det på uppvisning och hela föreningen är representerade. Allt ifrån deras olika barngrupper mellan 5-9 år upp till de ungdomsgruppen 10-14 år och vuxna. Jag glädjs av att se dessa barn och ungdomar fyllda av energi, omringade av stolta föräldrar, tillsammans dela med sig av sina kunskaper.


Pia Moberg och Tomas Hellberg gör partnerövning med Jo

Det är ett otroligt arbete som ligger bakom detta genomförandet. Pia Moberg avslutar invigningen med att tacka alla som gjort det möjligt. Ett speciellt tack går till medlemmarna som målat, byggt och ordnat dagar, kvällar, helger och ställt in träningarna till förmån för att få klart sin Dojo. Föreningsliv när det är som bäst. En drivande förening som fått sin dröm att gå i uppfyllelse. Stort lycka till från hela Distrikt Väst.

Besök föreningens hemsida www.riai.se