Låt oss presentera Magnus Bergström ifrån Bollebygds Kyokushin Kai!

11244397_937946082929553_4267382043304681175_o

Mannen bakom nomineringen är Magnus Strömer från Bollebygds Kyokushin Kai som understryker att dem har flera förebilder och personer som får föreningen att vara det den är idag men vi förstår samtidigt varför han valt Magnus den här gången.

När jag läste mailet som främst beskriver vad Magnus gör men även hur han gör det fick jag lust att flytta till Bollebygd och börja träna Kyokushin. Magnus har sedan länge tränat kampsport och har de senaste sex åren varit aktiv i Bollebygd. Han ansvarar för delar av träningsverksamheten, lägger upp personliga träningsprogram och finns alltid med på alla tävlingar där han hjälper till och ger barn, ungdomar och vuxna ett oerhört stöd. Föreningens tävlingsverksamhet har lyfts otroligt vilket märks på deras framgångar både nationellt och internationellt.

-Bollebygd har idag 5 aktiva tävlande för Svenska Landslaget och detta kan tillskrivas Magnus som en stor förtjänst förklarar Magnus Strömer, vice ordförande Bollebygds Kyokushin Kai.

Magnus bryr sig både utanför och i dojon. Han ger av det mest värdefulla, sin tid och är som ni säkert förstår en riktig eldsjäl som alltid ställer upp.

-Personligen har jag genom åren via mitt yrke och privat träffat många människor men ingen som Magnus, som genom ett stort hjärta finns till och lägger ner så mycket kraft och energi på vår klubb och dess medlemmar berättar Magnus Strömer, vice ordförande Bollebygds Kyokushin Kai.

Lycka till med allt du tar dig för framöver Magnus Bergström önskar Distrikt Väst. Vill ni läsa mer om föreningen hittar ni deras hemsida här.

/Linnea Blad