Mycket lyckat för Budo & Kampsport på kulturkalaset

Fotograf: Martin Blad

I söndags var det sista dagen på Göteborgs Kulturkalas och det blev återigen succé för Svenska Budo & Kampsportsförbundet Distrikt Väst uppvisningar och prova på verksamhet. 17 föreningar var på plats i Trädgårdsföreningen för att i fem timmar non stop bjuda på fantastiska uppvisningar och prova på verksamhet där skratt blandades med svett när våra instruktörer lärde ut sina trix. 11 av våra stilar var representerade och besökarna fick på ett spektakulärt sätt ta del av kultur från alla världens hörn såsom Israel, Japan, Thailand, Brasilien och Filippinerna. Förbundet visade skickligt upp den enorma bredd och mångfald som finns hos oss. Uppvisningarna är ett bra sätt att marknadsföra våra idrotter samtidigt som vi inom förbundet får chansen att samverka och få träffa medlemmar från andra föreningar. Stilmässigt är vi olika men vi alla brinner för det vi gör.

Fotograf: Martin Blad

-Ni drar så mycket besökare till er, verkligen roligt, säger Johanna Reiteke, samordnare för barnkalaset trädgårdsföreningen.

Vi ser redan nu fram emot nästa år, då vi planerar att delta fler dagar och på fler platser för att dela med av de hemligheter som finns inom Budo och Kampsport.

/Linnea