Kategorier

 
 
 
 
 
 
 

Nyheter

 
 

Eldsjälen Alexander Bertilsson

 

Alexander har snabbt blivit en förebild för klubbmedlemmarna på Nak muay Varberg IF och ligger han inte i matchträning så hjälper han sina klubbkamrater med sina förberedelser inför matcher.

 
 
 
 

MotoriQ – Physical literacy utbildning i Göteborg 24/2

 

Physical literacy handlar om utveckling av rörelsekompetens, motivation, självförtroende, självkänsla, utveckla förståelse för betydelsen att vara fysiskt aktiv genom hela livet, samt lära sig behärska kroppen i olika miljöer.

 
 
 
 

Hanami botaniska trädgården 2018

 

Den 29 april är det planerat för Hanami och Sveriges största körsbärspicknick

 
 
 
 

Lyckad årsstämma för Distrikt Väst!

 

I helgen genomfördes den årliga stämman för Distrikt Väst. Vi startade med att vår avgående ordförande Dario Lopez Kästen hade ordet och efter det fick den nye samordnaren Johan Eriksson presentera sig. Dario har suttit som ordförande i åtta år och har gjort ett enormt arbete för Distriktet. Därefter tog Sisu konsulenten Denny vid och förde en dialog med alla gällande strategi 2025. Det blev mycket givande samtal mellan föreningarna. Vi fick också möjligheten att höra lite mer från Pilo Stylin om förbundets stora satsning med Physical Literacy.

 
 
 
 

MotoriQ – Physical literacy utbildning i Göteborg

 

Nu har ni chansen att gå utbildning inom förbundets senaste satsning.

”MotoriQ är ett utbildnings- och utvecklingsprojekt med syfte att säkerställa en hög kvalité på barn- och ungdomsverksamheten inom Svenska Budo & Kampsportsförbundets idrotter. Physical literacy, som förklaras nedan, är den modell och verktyg som projektet utgår ifrån. För att fostra motiverade och självsäkra unga som har ett inneboende intresse för fysisk aktivitet behöver deras träning vara anpassad till de olika utvecklingsfaser de passerar under uppväxten. Hänsyn måste också tas till behovet av fysisk allsidig träning för att undgå risken att fysiska begränsningar uppstår och bärs med vidare i livet, vilket blir ett fysiskt och mentalt hinder för deltagande i träning och fysiska aktiviteter.

MotoriQ avser först och främst att rikta sig till ledare och tränare men i andra hand även till föräldrar, lärare och andra som kommer i kontakt med eller visar intresse för förbundets barn- och ungdomsverksamhet.”

Läser mer gör ni här.

Missa inte att anmäla er till utbildningen i Göteborg den 24/2.

Anmäler er gör ni här.

Välkomna!