Kategorier

 
 
 
 
 
 
 

Nyheter

 
 

Förbundskonferens 22 September

 

FÖRBUNDSKONFERENS 22 September! Vill er förening ta nästa steg? Svenska Budo & Kampsportsförbundet Distrikt Väst bjuder in till en kostnadsfri heldagskonferens på Arken spa i Göteborg. I samarbete med Västra Götalands Idrottsförbund & SISU Idrottsutbildarna Västra Götaland erbjuder vi föreläsningar och workshops med teman öka intäkter samt föreningsutveckling. Vi bjuder på maten och ni står […]

 
 
 
 

Eldsjälen Alexander Bertilsson

 

Alexander har snabbt blivit en förebild för klubbmedlemmarna på Nak muay Varberg IF och ligger han inte i matchträning så hjälper han sina klubbkamrater med sina förberedelser inför matcher.

 
 
 
 

MotoriQ – Physical literacy utbildning i Göteborg 24/2

 

Physical literacy handlar om utveckling av rörelsekompetens, motivation, självförtroende, självkänsla, utveckla förståelse för betydelsen att vara fysiskt aktiv genom hela livet, samt lära sig behärska kroppen i olika miljöer.

 
 
 
 

Hanami botaniska trädgården 2018

 

Den 29 april är det planerat för Hanami och Sveriges största körsbärspicknick

 
 
 
 

Lyckad årsstämma för Distrikt Väst!

 

I helgen genomfördes den årliga stämman för Distrikt Väst. Vi startade med att vår avgående ordförande Dario Lopez Kästen hade ordet och efter det fick den nye samordnaren Johan Eriksson presentera sig. Dario har suttit som ordförande i åtta år och har gjort ett enormt arbete för Distriktet. Därefter tog Sisu konsulenten Denny vid och förde en dialog med alla gällande strategi 2025. Det blev mycket givande samtal mellan föreningarna. Vi fick också möjligheten att höra lite mer från Pilo Stylin om förbundets stora satsning med Physical Literacy.