Physical Literacy föreläsning 21/11

Den 21/11 anordnas en kostnadsfri föreläsning om physical literacy för tränare, ledare och aktiva inom föreningar och förbund.

Dr Dean Kriellaars (CAN) ger en introduktion till “physical literacy”, som är ett nytt koncept och perspektiv för att öka lusten och förmågan att idrotta. Föreläsningen hjälper dig att förstå hur ”physical literacy” kan leda till minskade skador och bättre idrottsprestationer och du får också en praktisk genomgång av ”Movement preparation”, ett program för uppvärmning med övningar som är kul, ökar prestationsförmågan, är socialt inkluderande och skadeförebyggande.

Vi kommer också få lyssna på en representant från ”Change the game” berättar om den ”rörelse för rörelse” som växer fram, där allt fler samhällen vill starta lokal samverkan med physical literacy som kompass och där idrotten kan ha en förenande, engagerande och sammankallande ledarroll.

Datum: Onsdagen den 21 november 2018
Tid: kl 18.00-20.30
Plats: A-huset på Pedagogen, Västra hamngatan 25, Göteborg.
Sista anmälningsdag: Tisdagen den 20 november

Anmäl dig här: http://educationwebregistration.idrottonline.se/home/index/1154564?fbclid=IwAR15q3P8NyHqhvWC6sFQHsYqj32jjELGbhNXoxwiN0-DSPRrHYHfAqRmGRI