Ta chansen att gå på kostnadsfritt seminarium!

Vår medlemsförening Aikido Dojo Gamlestaden bjuder in på ett kostnadsfritt seminarium om Cheng Hsin, ”The art of being a body” och ”The art of effortless power” den 23 februari 2019, kl. 12.30-15.00. Adress: Byfogdegatan 3B i Göteborg.

 

Cheng Hsin har skapats av amerikanen Peter Ralston, och är delvis en undersökning av ens förhållande till kroppen och sinnet, delvis en studie om hur man interagerar med omgivningen och andra människor. Det har inspirerats av Taijiquan, Aikido, Baguazhang, boxning mm.Visionen är att upptäcka det som är sant och fungerar, utan att fastna i dogma och förutfattade meningar. För att bevisa att detta fungerar, Ralston deltog 1978 i full-contact martial arts världsmästerskapet i Taiwan och vann som första icke-asiat.

 

Inga förkunskaper är nödvändiga, det passar även för personer utan bakgrund i kampkonst, men det innefattar fysisk aktivitet. Vi kommer att gå igenom de olika delarna i Cheng Hsin, med målet att sprida information och samla intresse för att köra en varaktig kurs.

 

Mer information om Cheng Hsin:

– på svenska https://chenghsin.se

– på engelska http://chenghsin.com

Anmälan på https://adg-aikido.se/cheng-hsin/seminar

 

Välkomna!