Utbildningshelg i september

DSC00189

Nu börjar det dra ihop sig för hösttermin och nybörjarstarter vilket innebär en intensiv period framöver för flera av oss. För att göra det lite lättare för oss kan det vara bra att sprida ut arbetsuppgifterna på flera personer i föreningen och då kan det sitta bra med en utbildning i bagaget! Svenska Budo & Kampsportsförbundet erbjuder nu en ”nygammal” utbildning, nämligen Klubbledarutbildning, där ämnen som ledarskap, öppen mångfald samt klubbutveckling kommer att behandlas.

Här kan ni läsa mer om, samt anmäla er till, Klubbledarutbildningen.

Även de tränare ni har eller de personer ni vill ska bli tränare kan säkerligen må bra av lite utbildning. Antingen en grundutbildning eller kanske en påbyggnad. Samma helg som kursen ovan ges i Göteborg kommer på samma plats också Tränarutbildning steg 1 och steg 2 att genomföras.

Här kan ni läsa mer om, samt anmäla er till, Tränarutbildning steg 1.

Här kan ni läsa mer om, samt anmäla er till, Tränarutbildning steg 2.

Så ta chansen att förbättra er och kvalitetssäkra er förening genom utbildningar riktade just till er inom budo & kampsporten.
Datumen ni ska skriva in i era kalendrar är den 19-20 september och platsen för alla tre utbildningarna är Idrottens Bingo Grand i Göteborg.