Välkomna på föredrag om samurajer och rustningar!

webbsamuraj1

Nu finns chansen för alla intresserade att komma på föredrag om samurajer och samurajutrustningar den 27 september i Göteborg.

Takao Momiyama Glimminge Budokan, Raili Salminen Göteborgs Budosällskap Shobukan önskar oss alla varmt välkomna.

”I Europa är Jock Hopson en av endast två innehavare av 7:e Dan i alla tre arterna Iaido, Jodo och Kendo. Med en 50 år lång Budokarriär bakom sig, är han fortfarande aktiv som instruktör och tävlingsdomare både inom och utom Europa däribland även Sverige. Jock har en fantastisk humor när han instruerar och berättar, ingen lyssnar på honom utan att dra på munnen mest hela tiden.

Han har mycket kunskap om samurajrustningar och samurajer då han under dessa 50 år inom budo hela tiden varit mycket intresserad av dem. Vi har nu bjudit hit honom enbart för att han ska få titta lite på västkusten under några dagar, och för att få höra honom berätta om samurajer och deras rustningar. Detta kan vara intressant för andra budo- och kampsportsutövare att delta i, inte endast oss inom arterna iaido, jodo och kendo.”

webbsamuraj

Läs gärna mer om Jock här där han berättar om sina 50 år av Budo.

Info:

Datum och tid: lördag 27 september klockan 14:30-17:00.
Plats: Riai Dojo på Raketgatan 9 i Guldheden. www.riai.se
Pris: 100kr per person. Föredraget är på engelska och tar ungefär 1.5 timme, och det blir möjlighet till frågor och diskussioner efteråt upp till en timme.

Anmälan om deltagande till Raili Salminen raili.h.salminen@gmail.com. Vid frågor ring 070-581 37 79 eller 073-999 89 69.