Vi presenterar Colosseum Fight Center i Skövde

!cid_A79EA89B-0459-4406-96E4-AA3D0E265FC8@D-Link

Under Distriktets besök i Skövde fick jag äran att möta Anders Jonsson tränare och ledamot samt Mariah Rönnhult sekreterare i föreningen Colosseum Fight Center. Jag får först en lite rundtur i deras fina lokaler. Här finns allt en medlem kan behöva. Träningen pågår under tiden vi pratar och vi sätter oss i buren för lite avskildhet.

Föreningen grundades 2001 av Christian Khalaf och idag tränas de både Thaiboxning och Mixed Martial Arts i lokalerna. Det finns runt 200 medlemmar varav ca 10% är tjejer och till detta har dem 14 instruktörer.

-Vår vision är att växa som förening. inte nödvändigtvis i antal medlemmar utan genom att bli bättre och skapa ett större namn. Vi jobbar även mycket på kamratskapen och allas lika värde. Alla som kommer hit ska känna en trygghet berättar Anders Jonsson, coach i föreningen.

Anders startade för övrigt med thaiboxning 1989 och kan inte se sig lämna föreningen. Han drivs av att lära ut och se människors utveckling.

Att komma till Colosseum Fight Center känns som ett bra val om man är intresserad av Thaiboxning eller MMA och bor i Skövde, eller nån annanstans för den delen.Den 19:e april arrangerar de sin populära gala ”gladiatorspelen” och de hälsar alla varmt välkomna.

besök deras hemsida http://www.coloseum-fc.se/36924766

/Linnea